Održana 11. redovna sjednica Asocijacije mladih OO SDA Prozor

Večeras (15.9.2022. g.) je s početkom od 19.00 sati u prostorijama Stranke u Prozoru održana jedanaesta sjednica Asocijacije mladih OO SDA Prozor. Večerašnjoj sjednici je prisustvovao i predsjednik OO SDA Prozor, Grcić Elvedin, koji se na samom početku obratio prisutnima i ukratko iznio nešto više informacija o kandidatima koji se nalaze na listama SDA ispred Hercegovačko-neretvanskog kantona za predstojeće Opće izbore.

Nakon usvajanja Izvoda iz zapisnika sa protekle sjednice, predsjednik Asocijacije mladih OO SDA Prozor je upoznao prisutne članove sa Informacijom o provedenim aktivnostima između dvije sjednice. Na sjednici je bilo govora o aktivnostima koje se trenutno provode u našoj općinskoj organizaciji kao i aktivnostima koje predstoje u budućem periodu a tiču se Općih izbora 2022.
Također, predsjednik je upoznao prisutne da se na listama određenih nivoa nalaze četiri kandidata ispred OO SDA Prozor, s tim da tri od ta četiri kandidata po statutu Stranke pripadaju Asocijaciji mladih.
Na samom kraju, predsjednik AM OO SDA Prozor je pozvao prisutne na centralni predizborni skup koji će se održati 23.9.2022. g. (PETAK) u Kino sali u Prozoru.

Po završetku sjednice, članovi Asocijacije mladih su nastavili druženje u obližnjem ugostiteljskom lokalu.