Upriličena posjeta rukovodstva Kantonalne organizacije Žene SDA HNK Opštinskoj organizaciji Žene SDA Prozor

Dana 13.01.2022.god., u skladu sa zaključkom Izvršnog odbora Kantonalne organizacije Žene SDA HNK, upriličena je posjeta rukovodstva Kantonalne organizacije Žene SDA HNK Opštinskoj organizaciji Žene SDA Prozor.
U posjeti Opštinskoj organizaciji Žene SDA Prozor boravile su predsjednica Alisa Hajdarović i potpredsjednica Dženisa Spahalić.
Predsjednica Opštinske organizacija Žene SDA Prozor Fahira Dželilović zahvalila se gošćama i upoznala ih sa radom Opštinske organizacije, kao i izazovima u radu u uslovima pandemije COVID 19.
Razgovarano je i o aktuelnoj političkoj situaciji, kako u Hercegovačko-neretvanskom kantonu, tako i u Bosni i Hercegovini.
Predsjednica Hajdarović i potpredsjednica Spahalić su prisutne članice upoznale sa dosadašnjim aktivnostima, kao i sa planom aktivnosti za tekuću godinu.
Sastanku su se pridružili i predsjednik OO SDA Prozor Elvedin Grcić, predsjednik OV Prozor Ibro Plecić i sekretar OO Prozor Muamer Kukić. Predsjednik Grcić se zahvalio gošćama na posjeti, te obećao i dalju podršku aktivnostima organizacije Žene SDA.
Cilj ovakvih posjeta jeste sagledavanje stanja na terenu, produbljivanje saradnje sa članicama na terenu i razmjena iskustava i mišljenja.